Onsdag 1 maj. Inköpsresa till Cedergrens Plantskola i Råå - NYHET

På årsmötet gästades vi av Krister Cedergren som berättade om Klematis och som avslutning meddelade han att Cedergrens Plantskolai kommer att stänga 28 juni. Vi vill därför passa på att åka ner innan dess. 1:a maj är det mesta inkommit och utbudet är bra, dessutom får vi 10% i rabatt. Om det är något speciellt ni önskar kan ni maila beställning till info@cedergrens.com  och ange då gärna alternativ om det är slutsålt. Cedergrens sortiment finns på deras hemsida www.cedergrens.com.

Som inledning kommer Krister att berätta om plantskolan och eventuellt lite om sina framtidsplaner. Även om 1:a maj inte är den optimala tidpunkten på året för okulering av rosor och sticklingsförökning av klematis så kommer Krister att visa oss hur man gör. Därefter är det fritt fram att ”shoppa loss”. Det finns möjlighet att äta medhavd matsäck i plantskolan. Besöket är mellan 13 och 15:30.

1 Maj - Inköpsresa till Cedergrens Plantskola i Råå.

Avresa: Varberg Nord 10:30, Falkenberg Lantmännen vid Vinbergsmotet 11:00, Halmstad Arena 11:30, Mellbystrand 11:50.

Beräknad återkomst till Varberg ca 18.

Medtag backar för växtinköp och egen matsäck.

Anmälan till Lena Johansson 0340-40413 eller info@stahalland.se senast 24 april. Ange var du vill gå på bussen. Pris 150 kr per person. Resan är i första hand för medlemmar i STA Halland.

 

25 jan 2019