Medlem

Välkommen som medlem. Här hittar du information om

Bli medlem

Så här gör du för att bli medlem i Trädgårdsamatörerna Halland, en krets i Sällskapet Trädgårdsamatörerna (STA). Medlemskapet gäller påföljande fyra kvartal.

  1. Gå in på STA Riksförbundets sida https://www.tradgardsamatorerna.se/bli-medlem/
  2. Välj Hallandskretsen och fyll i övriga uppgifter.

Efter en vecka får du inbetalningskort och ett välkomstpaket med senaste numret av vår tidning Trädgårdsamatören, ett brev och en introduktionsfolder. Det kan ta något längre tid innan du får vårt senaste programblad med kretsaktiviteter, men här på hemsidan hittar du det som pdf.

Är du redan medlem i Sällskapet Trädgårdsamatörerna behöver du bara betala ett mindre belopp för att även bli medlem i Hallandskretsen, för närvarande 75 kronor. Meddela i så fall bara STAs medlemsservice medlem.sta@gmail.com.

Upp↑

Detta ingår i medlemskapet

  • Cirka sex medlemsmöten som för närvande hålls antingen på Församlingsgården i Gullbrandstorp eller på Medborgarhuset i Tvååker. Där kan du lyssna till föredrag, delta i det avslutande lotteriet och träffa likasinnade.
  • Specialresor till besöksträdgårdar, växtmarknader och plantskolor.
  • Vårt Medlemsblad två gånger per år.Den centrala medlemstidningen Trädgårdsamatören (TA) 4 gånger per år, som ges ut av STA.
  • Möjlighet att i december beställa fröer från STA:s digra frölista med omkring 2.000 olika sorters frön.
  • Riksmötet - det årliga evenemanget, där trädgårdsamatörer från hela landet träffas.
  • Rabatter i lokala plantskolor. Se nedan.

Upp↑

Rabatter

Rabatt lämnas till medlemmar i Hallandskretsen  vid uppvisande av medlemskort hos:

Gynna de som gynnar oss!

Känner du till fler ställen som lämnar rabatter så låt fler ta del av dessa. Skicka ett mail till [javascript protected email address]

Upp↑

Anmäl dig till vår e-postlista!

Ibland kan det behövas en liten påminnelse för att inte glömma bort något av våra evenemang eller så har det hänt något oförutsett och vi behöver ändra i programmet. Det händer också att det dyker upp aktiviteter med kort varsel t.ex. trädgårdsvisningar eller gemensamma inköp som inte kunnat tas med i programmet. Eftersom många har e-post är det en fördel att vi vid behov kan skicka information med kort varsel. Även om du har anmält din mejladress till medlemsregistret, måste du anmäla hit om du vill ha påminnelser från kretsen.

Skicka ett e-postmeddelande med ditt namn och e-postadress till santolina48@hotmail.com så kommer du med på listan.

Vi skickar ut påminnelser om föredrag, växtmarknader och att det är dags anmäla sig till våra resor och kurser.

Upp↑

Ändra adress

Adress- och/eller namnändring ska anmälas skriftligt med brev eller e-post till STA. E-post: medlem.sta@gmail.com